sunnuntai 9. marraskuuta 2014

October

Moikka!

Tässä tulee nyt pieni tiivistelmä mun lokakuusta ja jutuista, joista en vielä oo kertonu!

Mun kaverilla Sydneyllä oli synttärit muutama viikko sitten, ja se kysy jos haluaisin lähtee niiden kanssa pienellä porukalla juhlistamaan niitä, ja tottakai sanoin joo! Siispä lauantaina n. neljän aikoihin menin Sydneylle ja meitä oli yhteensä viis tyttöä. Sydney kerto, että sen vanhemmilla on meille koko illaks yllätysohjelmaa. Kun kaikki tytöt oli tullu, hypättiin autoon. Sydneyn vanhemmat kerto, että matkaa on noin pari tuntia, joten meillä oli auto täynnä syötävää ja leffoja. Noin kymmenen minuuttia, ennen kuin oltiin perillä, meille kerrottiin minne me oltiin menossa. Meiän määränpäänä oli Erebus, Michiganin suurin ja kuulemma pelottavin haunted house!! Oon myös kuullu, että vielä muutama vuos sitten se on ollu koko maailman suurin ja pelottavin, ja että se kestää noin 45 minuuttia! No mähän tälläsenä hurjapäänä olin tosi innoissani. Tykkään kauhuleffoista ja muista pelottavista jutuista, ja olinkin halunnu mennä haunted houseen täällä!

Meillä oli vip-liput, joilla "päästiin jonojen ohi", eli päästiin ulkopuolella jonojen ohi, mutta sisäpuolella meillekkin sitä jonotusta oli ainakin puol tuntia.. No.. voin kyllä sanoo, että se oli jonotuksen arvonen! Mun mielestä se ei ollu kauheen pelottava, mutta mun kaverit oli ihan paniikissa haha. Viiden minuutin jälkeen, kolme meiän kaveria sano ettei ne kestä enää, ja siispä ne lähti ja jäätiin Sydneyn kanssa kahdestaan. Mentiin kuitenkin se kunnialla läpi! Se talo oli nelikerroksinen ja tosi suuri. Siellä oli ihan sairaan hienoja lavasteita ja liikkuvia juttuja, sekä myös oikeita näyttelijöitä. Kokemus oli ihan sairaan hauska ja jos vaan on mahdollisuus, niin voin suositella Erebusta kaikille! Haunted housen jälkeen mentiin italialaiseen ravintolaan syömään ja sitten iltamyöhällä kotiin.


Muutama päivä ennen itse halloweenia, meillä oli keskustassa sellanen halloween-tapahtuma, jossa esiinnyttiin tanssiryhmän kanssa. Tapahtuma järjestettiin illalla, joten ulkona oli pimeetä ja tosi hyvä tunnelma! Keskustan pääkatu suljettiin, ja kaikissa kaupoissa pysty käydä trick or treat. Yllättävän paljon ihmisiä tuli paikalle, pääkatu oli aikalailla täynnä! Me pukeuduttiin zombeiksi ja esitettiin muutamia tansseja pitkin iltaa. Oli ihan sairaan hauskaa! Käytiin myös päivällä kahdessa vanhainkodissa esittämässä näitä tansseja ja pitämässä vanhuksille seuraa!


Täällä oli myös Michigan-Michigan State fudispeli, joka on näille ihan sairaan iso juttu! Täällä on kaikki jakaantunu joko kannattamaan sinistä, eli Michigania, tai vihreää, eli Michigan Statea. Siispä ton pelin kunniaks täällä järjestettiin mun käsittääkseni jokavuotinen block party, eli yks katu lähellä keskustaa suljettiin liikenteeltä, ja sen kadun asukkaat avas niiden autotallit ja kanto telkkarit sinne. Kaikki oli myös tervettulleita kaikkiin taloihin. Siellä oli ihan sairaasti ruokaa ja juotavaa ja tosi hyvä tunnelma! Siellä oli kans tosi paljon tuttuja, lähes kaikki oli kokoontunu sinne! Myös jenkkien tapaan, kaikki oli pukeutunu jommankumman joukkueen vaatteisiin..mä en osannu ottaa kantaa joten puin tälläsen paidan päälle haha!Tässä lopuks vielä muutamia kuvia, joita oon kännykällä räpsinyt lokakuun aikana! Täällä sato halloweenina ensilumetkin, onneks kaikki suli pois parin päivän päästä, EN OO VIELÄ VALMIS!<3 Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti