keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

The start of something new

Moikka!

Oon Emmi, 17-vuotias tyttö pääkaupunkiseudulta. Oon lähössä syksyllä Amerikkaan vaihto-oppilaaks 10 kuukaudeks ja ajatuksena ois kirjotella täällä vaihtariblogia. Blogissa kerron mun elämästä Jenkeissä mahdollisimman laajasti, jotta perhe, kaverit ja mahdolliset muut lukijat pysyy kartalla mun menoista. Monet mun tutut on tätä jo kyselly ja vihdoin sain tän aikaseks!

Jos joku ei mun tuttu alkaa tätä lueskelemaan, tässä vähän musta!
Asustan siis pääkaupunkiseudulla. Oon yleensä aika pirteä ja sosiaalinen ja tykkään hyvästä ruoasta, eläimistä, matkustelusta ja tanssista! Oon harrastanut tanssia pienestä pitäen aika intensiivisesti, joten nyt tulee sitten koitos sen suhteen; en tiedä onko mulla mahdollisuuksia jatkaa siellä tanssia, tai haluanko edes. Lähen muutenkin vuodeks jonnekkin ihan muualle, ehkä pitäis kokeilla jotain uutta.

Sijotustietoja mulla ei vielä ole, eli tarkempaa kohdetta tai lähtöpäivää en vielä tiedä. Kuumeisesti niitä kyllä meidän koko perhe täällä odottelee! Hostperheen osalta mulla ei oo mitään kummempia odotuksia, mutta toivoisin että perheessä ois ainakin yks lemmikki! Meillä ei kotona oo eläimiä tällä hetkellä ja mulla on ikävä niitä aikoja kun koira juoksenteli kokoajan jaloissa. :D

Järjestönä mulla toimii Explorius, joka on tähän asti ainakin toiminu ihan moitteettomasti. :)

Kirjottelen tänne lisää kun jotain olennaista ja kiinnostavaa tapahtuu, en tosiaan oo aatellu kirjottaa tänne muista kuin vaihtarijutuista. Perjantaina mulla on viisumihaastattelu, ehkä kirjotan siitä jonkun näköstä postausta, että saan vähän harjotusta tähän bloggaamiseen!


<3 Emmi 

2 kommenttia:

  1. Oi kivan olonen blogi, jään seuraileen ja tsemppii sijotustietojen ootteluun!!:)
    annaaelina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon!! :) täytyy tsekkaa sunki blogi!

    VastaaPoista