perjantai 11. heinäkuuta 2014

Sijoitustiedot!

JEE! Vihdoin tänään aamulla sähköpostiin ilmesty kauan odotetut sijotustiedot!

Vietän siis ens vuoden Michiganissa, Flushing nimisellä paikkakunnalla. Flushingissa on n. 8,000 asukasta, mutta se käsittääkseni on Flint nimisen kaupungin "lähiötä". Flint on noin 100,000 asukkaan kaupunki, jossa ainakin näytti olevan hyviä shoppailumahdollisuuksia! Koulua käyn Flushing High Schoolissa, jossa on n. 1,400 oppilasta, joten aika suureen kouluun tulee vaihto! :D Koulussa on kivasti eri urheilulajeja ja muita klubeja.

Meiltä ajaa autolla Michiganin suurimpaan kaupunkiin, Detroitiin, vähän päälle tunnissa sekä Chicagoon noin neljässä tunnissa, joten muutama miljoonakaupunkikin on lähistöllä!Michiganin osavaltio sijaitsee pohjoisessa, ihan Kanadan rajalla. Michiganista tiedän vaan sen verran, että siellä asuu paljon amerikansuomalaisia ja tänäkin vuonna sinne on menossa Suomesta tosi paljon vaihtareita! Ilmasto taitaa olla aika samanlainen kuin suomessa, vähän leudompi.


Mun perheeseen kuuluu isä, äiti, kolme vanhempaa veljeä ja vuotta nuorempi sisko, joka harrastaa myös tanssia! Muu perhe harrastaa metsästystä. Veljistä vaan vanhin asuu kotona. Jos oikein sähköpostista käsitin, meillä on myös 7 koiraa!!!! Kolme niistä on sisäkoiria ja neljä metsästyskoiria! :D Oon tosi innoissani perheestä, vaikuttaa mulle ihan täydelliseltä!

Suomesta lähen 20.8 ja perheeseen saavun 24. päivä, eli näillä näkymin vietän NYC:ssä 4 päivää.

En oo ottanut vielä perheeseen yhteyttä, joten kuvia tai lisää infoa mulla ei vielä ole. Oon vaa tosi innoissani!!

<3 Emmi

8 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kivan olonen blogi :) jään todellaki seurailemaan että miten sun jenkkivuosi kuluu, ainaki sen verran mitä nyt oman vuoteni aikana ehin hahah

  VastaaPoista
 2. Heei mä lähden kans tollon 20.8 ja michiganiin mäkin menossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uii kui kiva!! :) ootko tulossa lähelle?

   Poista
  2. Plainweliin eli parin tunnin ajomatkan päähän :)

   Poista
  3. Okei kiva! Eli ei ees kaukana :)

   Poista
 3. Oi ihanalt kuulostaa perhe ja kaikki! Jään kans seurailemaa blogias :)

  VastaaPoista
 4. Jep kuulostaa mustaki ihanalta!! Kiitos jeee :)

  VastaaPoista