tiistai 7. lokakuuta 2014

Fall Fest ja Powder Puff

Moikka! 

Perjantaina oltiin meiän koulun fudispelissä ja teemana oli pinkout! Ilma oli kuitenkin niin kylmä, että useempi ihminen keskitty enemmän lämpimänä pysymiseen kun pinkin värin pukemiseen. :D

Lauantaina meiän kaupunki järjesti jokavuotisen Fall Festin. Meiän downtownin pääkatu suljettiin ja siellä oli kaikennäköstä tapahtumaa! Siel oli kojuja ja erilaisia kisoja, ja me tanssiryhmän kanssa esiinnyttiin siellä! Kevyestä sateesta huolimatta oli tosi kivaa!! Kaks tyttöö meiän tanssiryhmästä myös osallistu piirakansyöntikisaan ja toinen niistä voitti sen haha. Fall Festistä suunnattiin host äidin ja siskon kanssa askartelukauppaan ostamaan glitteriä, maalia ja strasseja. Meillä oli Powder Puff peli tulossa ja täällä on aika iso juttu koristella noi jerseyt. Meillä menikin siellä kaupassa noin 200 dollaria erilaisiin härpäkkeisiin. :D Maalasin mun numeron ja tekstit pinkillä ja lisäsin paljon glitteriiä ja strasseja päälle!
Eilen sitten koittikin pelipäivä! Meillä alko homecoming-viikko, eli meillä on joka päivä erilaista ohjelmaa ja pukukoodi joka päivälle. Maanantain pukukoodina oli jerseyt, koska illalla oli meidän Powder Puff peli! Heräsin 5:45 aamulla (kyllä, uskokaa tai älkää)  ja suuntasin kohti koulua 6:15. Maalattiin meiän naamat ja juoksenneltiin meiän seniortyttöjoukkueen kanssa käytävillä huudellen ja kannustaen meitä iltaa varten! Koko päivä oli aika hektinen, kun kaikki oli niin innoissaan illan pelistä. :D Illalla sitten kuuden aikaan suunnattiin meiän pelikentälle ja pidettiin vikat harjotukset ja tsemppipuheet ennen peliä. Melkeen koko pelin ajan sato ihan kaatamalla, joten kaikki oli ihan märkiä ja mutasia ja kylmissään, mutta se ei kenenkään taistelumieltä kuitenkaan vahingoittanu!! Peli oli tosi stressaava ja tasanen, ja vaikka meiän fudis oli lippufudista ja taklaaminen oli kielletty, suurin osa tytöistä pelas aika likasesti ja löi ja potki toisia ku viimestä päivää. Suurin osa pelistä me johdettiin muutamilla pisteillä, mutta vikalla quarterilla juniorit teki touchdownin ja meni meiän ohi, ja siitähän se sota vasta alkokin. Onneks vikan kahen minuutin aikana meiän joukkue teki touchdownin ja voitettiin 27-22!!! Vaikeuksista huolimatta oli ihan sairaan hauska kokemus ja voin kaikille tuleville vaihtareille suositella, kannattaa mennä mukaan!!Tänään oon vaan makoillu kotona kipeenä, se eilinen kaatosateessa rämpiminen ei tehny hyvää mulle!! :D Tänään ois ollu America Day, eli pukeudutaan Amerikan väreihin. Huomenna haluun kyllä mennä kouluun, en haluu missaa yhtään enempää meiän homecoming-viikosta! Huomenna on Superhero Day, torstaina Throwback Thursday ja perjantaina Spirit Day! Ootan niin innolla perjantain homecoming-peliä, sekä lauantain tansseja!! Mulla ei oo vieläkään hankittuna kenkiä homecoming-tansseihin, eikä mitään hajua miten laitan hiukset, joten alkaa pikkuhiljaa vähän jopa stressaamaan.. :D Niistä kirjottelen tänne myöhemmin, nyt jatkan mun paranemista teen kera.

<3 Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti